Uçarken uygulayabileceğin 3 basit güzellik tüyosu

Bazı kadınlar için uçmak tamamen bir kabusa dönüşürken, bazıları ise sanki güzellik salonundan çıkmışçasına inerler uçaktan. Aile ziyaretleri, iş seyahatler, tatiller ile dolu olan hayatımızda uçmamak gibi bir tercihimiz yok. Uçuşlar cildimiz ve saçımız için çok büyük stres yaratsa da alacağımız önlemlerle bunları en aza indirgeyebiliriz.

İlgini çekebilir…
Uçakta nasıl uyunur?

Uçak kalkmadan makyajını çıkar.

Ucarken uygulayabilecegin 3 basit guzellik tuyosu - FRAPANY 2

Bu havaalanında saatlerce uykudan yeni kalkmış gibi görünmen anlamına gelmez. Yanında her zaman makyaj çıkarma mendilleri taşı ve uçağa binmeden hemen önce ya da bindiğin gibi makyajını çıkar. Bol su ile yüzünü yıka ve nemlendiricini sür ya da yüz spreyini uygula.

Güzelliğin için birkaç derin nefes al.

Ucarken uygulayabilecegin 3 basit guzellik tuyosu - FRAPANY 3

Seyahat ederken zaman ile ilgili bir sıkıntın olmadığı için, normalde yapmıyorsan bile meditasyon yapmayı deneyebilirsin. Seyahat koşuşturmacası içinde kendine birkaç dakika ayırıp sadece nefes almaya konsantre olman kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Belki de meditasyon, stresin güzelliğine olan negatif etkilerini de alıp götürecek.

Saçlarını unutma.

Ucarken uygulayabilecegin 3 basit guzellik tuyosu - FRAPANY 4

Saatlerce küçük bir koltukta oturup kafanı o garip koltuk materyaline dayarsın. Uçak hareketleriyle saçların ciddi şekilde elektriklenir ve şekli bozulur. Bunu yanında küçük bir şişe saç serumu taşıyarak çözebilirsin. Uçuş uzunluğuna göre bu serumu bir ya da iki kere saçlarına uygulayarak taze ve bakımlı görünebilirsin.

İyi uçuşlar ❤ FRAPANY

Yorum bırakın