Mutlu olmanı engelleyebilecek küçük şeyler

Seyahat ve aşkın insanı mutlu ettikleri kanıtlanmış bir gerçektir.

Bizler genelde olayların büyük etkileri ile ilgileniriz ve bu çoğu zaman küçük şeyleri es geçmemizi sağlar. Tabi ki bunun ne kadar iyi ya da kötü bir şey olduğu tartışılır. Ancak kişisel hayatımıza baktığımızda ve olması gerektiği gibi neden mutlu olamadığımızı kendimize sorduğumuzda belki de büyük olayların yanında aşağıdaki bu 6 faktöre de dikkat etmeliyiz.

İlgini çekebilir…
Kendini sevmeyi öğren

Arkadaşlar

Mutlu olmani engelleyebilecek kucuk seyler - FRAPANY 2

Etrafındaki insanların senin günlük ve genel mutluluk seviyendeki etkileri düşündüğünden çok daha fazla. Seni destekleyen ve olumlu insanlarla güçlü bağlarının olması sağlıklı bir sosyal çevre için çok önemli.

Uyku

Mutlu olmani engelleyebilecek kucuk seyler - FRAPANY 3.jpg

Yeteri kadar uyumamanın fiziksel etkilerinin yanında ciddi duygusal etkileri de vardır. Uykusuzluk genel olarak huysuz ve olumsuz bir ruh hali verir.

Dış görünüş

Mutlu olmani engelleyebilecek kucuk seyler - FRAPANY 4.jpg

İç güzelliğin önemini sürekli olarak vurgulasak da dış görünüşün kişinin mutluluk seviyesinde oynadığı pay hiç yabana atılır gibi değil.

Stres at(a)mama

Mutlu olmani engelleyebilecek kucuk seyler - FRAPANY 5.jpg

Günümüzde stres herkesin hayatının vazgeçilmez bir parçası haline geldi ve bunu kabullenmek zorundayız. Ancak bu stresi fitness, hobi vb. şeyler ile atmamak içimizdeki gerilimi arttırır.

Olumsuz tutum

Mutlu olmani engelleyebilecek kucuk seyler - FRAPANY 6.jpg

Hayatın sana ne verdiği değil, senin buna nasıl baktığın mutluluk seviyeni ayarlıyor. İyimser olmak olumsuz düşünce ve duygularla baş etmek için güçlü bir silah olabilir.

Korku

Mutlu olmani engelleyebilecek kucuk seyler - FRAPANY 7.jpg

Aileni hayal kırıklığına uğratmak ya da kendini aptal yerine koymak… İçinde beslediğin ne olursa olsun, korkunun yaptığı tek şey sana engel olmaktır.

Hep mutlu ol ❤ FRAPANY

Yorum bırakın