Ne zaman eski sevgiline ikinci bir şans vermelisin?

Bir kişiye ikinci şans vermek kolay bir karar değildir. Bu kişi bizi çok üzmüş olsa bile genellikle ilişkiyi yürütmek için birtakım şeyleri görmezlikten gelebiliriz. Hangimiz eski sevgilimize bir şans daha verip barışmadı ki?

Bazen beraber olduğun kişiyi sisteminden atman gerekir. Eğer ayrıldıktan sonra hala eski sevgilinle bir gelecek görüyorsan, bu rolü başkasının doldurması için kendine bir şans vermediğin anlamındadır. Belki de farkında olmadan kendini yeni aşklara, yeni maceralara kapatıyorsun. Ama bu anlaşılabilir. Bazen tamimiyle bitirmeden önce elinden gelen her şeyi yapmak istersin. Ama ne zaman ‘hadi bir kere daha deneyelim’ dersen aslında bir öncekinden daha kötü olur. Karşındaki her zaman değiştiğini söyler ve sen de aynı şekilde. Aslında kimse değişmemiştir.

Ne zaman eski sevgiline ikinci bir sans vermelisin - FRAPANY 2

Tüm bunlar asla ve asla ikinci şansın işe yaramayacağı anlamına da gelmiyor. Birlikte olduğun kişiyle güzel bir geçmişin olabilir. Belki o andaki kızgınlıkla ya da aradaki mesafeyle belki de kariyer tercihlerinden dolayı yolları ayırmışsındır. Bazı durumlarda, seni üzse bile, karşındakine ikinci şansı vermek mantıklıdır. Ama tek bir şartla…

Ne zaman eski sevgiline ikinci bir sans vermelisin - FRAPANY 4.jpeg

İnsanlar değişmezler. Eski sevgilinle tekrardan beraber olman için tek sebep, senin onu olduğu gibi kabul etmendir. Kabullenmek, hangi şart altında olursa olsun, tek yoldur. O kişinin kim olduğu, nasıl olduğuyla bir sorununun olmaması gerekir.

Ayrıldığın biriyle tekrardan barışmak ve birlikte olmak zor bir karar ve sadece ve sadece sen doğru olan kararı alabilirsin. Sadece hatırla, söz vermek gayet kolaydır, ancak değişmek değil.

Ne zaman eski sevgiline ikinci bir sans vermelisin - FRAPANY 3.jpeg

Mutluluğu hak ediyorsun ❤ FRAPANY

Yorum bırakın