Ayrılıktan sonra kendine yapabileceğin en kötü şey – ve onun yerine ne yapabileceğin

Kendini çok kötü hissettiğin zamanlarda genellikle kendin için neyin iyi ya da kötü olduğunu umursamaz ve kendine zarar veren davranışlar sergileyebilirsin.

İlgini çekebilir…
Kendini sevmeyi öğren
Ayrılıktan sonra yapman gereken 3 temel şey

Ayriliktan sonra kendine yapabilecegin en kotu sey - FRAPANY4

Çok fazla içki, sigara içmek, kendini izole etmek, gereğinden fazla parti yapmak ve bu tarz davranışlar his ve duygularınla yüzleşmeni engeller. Ancak bunların içinde en çok zarar vereni ise olumsuz olan içsel konuşmadır. Birisinden ayrılmak senin sevilemediğin ya da kusurlu olduğun anlamına gelmez.

Ayriliktan sonra kendine yapabilecegin en kotu sey - FRAPANY3.jpg

Sosyal medya da bu iyileşme sürecinde zararlı bir etken haline dönüşebilir. O yüzden kısa bir süre sosyal medyaya ara vermek en iyisidir. Eski sevgilinin fotoğrafını instagram’da görmek senin daha iyi hissetmeni sağlamayacak. Aksine, onu gizlice takip etmen için seni gaza getirecek, seni daha meraklı bir hale sokacak. Tam anlamıyla sosyal medyadan uzaklaşmanın imkansız olduğunu biliyoruz. Ancak elinden geldiği kadar uzak durmak senin bu iyileşme sürecin için kendine yapabileceğin en sağlıklı şeydir.

İlgini çekebilir…
Kötü bir ayrılıktan sonra Instagram’da paylaşman gereken tek şey

Ayriliktan sonra kendine yapabilecegin en kotu sey - FRAPANY2.jpg

Gerçek hayatta sana zarar veren insanlarla beraber olmadığın gibi, bunu sosyal medya ve internet hayatına da yansıtmalısın. İlham veren ve motive eden hesapları ve kişileri takip etmek senin kendini daha iyi hissetmeni sağlayacaktır.

Kendine karşı kibar olmayı unutma ❤ FRAPANY

Yorum bırakın