Burnundaki siyah noktalardan 4 adımda kurtul

Burnundaki siyah noktalardan 4 adimda kurtul - FRAPANY 1

Siyah nokta kirin ve yağın birleşmesinden ortaya çıkan gayet sinir bozucu ve çirkin gözüken bir şeydir. Eğer gözeneklerine hak ettikleri bakımı uygulamıyorsan siyah noktalardan asla kaçamazsın. Gözenekleri temiz tutmak için yapabileceklerin…

Cilt temizliği

Burnundaki siyah noktalardan 4 adimda kurtul - FRAPANY 2

Kulağa çok basit bir tavsiye gibi gelebilir, ama cildi temiz tutmak kir ve yağın gözeneklerin içine girmesini engeller ve aynı şekilde temizlenmesini de sağlar. Sabahları uyurken suratında gezinen bakteriler için bir kere, akşamları da bütün gün cildini kaplayan kiri temizlemek için bir kere, toplam iki kere yüzünü yıkamak yeterli olur.

Siyah nokta bantları

Burnundaki siyah noktalardan 4 adimda kurtul - FRAPANY 3

Rahat bir şekilde güzellik ürünleri satılan dükkanlarda bulabileceğiniz bu bantlar ciddi şekilde gözeneklerin temizlenmesine yardımcı olur. Ama bunun sadece geçici olduğunu unutmayın.

Ölü deriyi temizlemek için peeling

Burnundaki siyah noktalardan 4 adimda kurtul - FRAPANY 4

Gözeneklerin içine girip onları tıkayan şeylerden bir tanesi de ölü deridir. Eğer yağlı bir cilt tipin varsa ilk olarak haftada üç kere peeling uygulaması ile başlamalısın. Cildin temizlendikçe haftada ikiye düşürebilirsin.

Kil maskesi

Burnundaki siyah noktalardan 4 adimda kurtul - FRAPANY 5

Özellikle son zamanlarda rövaşta olan kil maskeleri hemen hemen cildindeki bütün kiri alır. 15-20 dakika uyguladıktan sonra yıkayabilir ya da çok yoğun siyah noktalarının olduğu bölgelerde bütün gece bırakabilirsin.

Çok güzelsin ❤ Frapany

Yorum bırakın