Saçlarının uzamasına yardımcı olabilecek bilmediğin 8 tüyo

Saclarinin uzamasina yardimci olabilecek bilmedigin 8 tuyo - FRAPANY 1

Eğer saçlarını uzatmak istiyorsan diyet ve yaşam değişikliği yardımcı olur. Aşağıdaki tüyoları uygulayarak saçlarını sadece daha kısa zamanda daha uzun olmasını sağlamakla beraber daha sağlıklı, parlak ve büyüleyici olmasını da sağlayabilirsin.

İlgini çekebilir…
Saç kırılmalarını engellemenin 10 basit yolu

Saçlarına sabah fön çek.

Saclarinin uzamasina yardimci olabilecek bilmedigin 8 tuyo - FRAPANY 2

Saçlarını yıkadıktan hemen sonra kurutman ya da fön çekmen saç uçlarına normalden daha fazla zarar verir. Saçını yıkamanla fön çekmen arasında en azından 2-3 saat zaman geçsin ve saçların kendi normal haline geldikten sonra fönünü çek.

Biotin kullan.

Saclarinin uzamasina yardimci olabilecek bilmedigin 8 tuyo - FRAPANY 3

Yardımcı gıda olarak alabileceğin biotin saçlarının daha güçlü olmasını sağlayarak uzamasını kolaylaştırır. Biotini yumurta, badem, süt, bakliyat ve yağsız et gibi gıdalardan doğal yollar ile de alabilirsin.

Hindistancevizi yağı kullan.

Saclarinin uzamasina yardimci olabilecek bilmedigin 8 tuyo - FRAPANY 4

Hindistancevizi yağının çok sağlıklı olduğu artık bilinen bir gerçek. Saçlar için de çok yararlı olan bu yağ saçlarını yumuşatır, parlaklık ve dolgunluk verir ve kırılmaları azaltır.

Düzenli olarak saçlarını kestir.

Saclarinin uzamasina yardimci olabilecek bilmedigin 8 tuyo - FRAPANY 5

Bu bilinmeyen değil de genellikle kimsenin uygulamadığı bir tüyo. Yıpranmış uçlardan kurtulmuş saçlar daha sağlıklı ve kolay bir şekilde uzar.

Aloe vera kullan.

Saclarinin uzamasina yardimci olabilecek bilmedigin 8 tuyo - FRAPANY 6

Aloe verayi saçına uyguldıktan sonra birkaç dakika bekletmen saçının pH dengesini düzelterek saçların daha sağlıklı uzamasını sağlar.

Yağ bakımı yaptır.

Saclarinin uzamasina yardimci olabilecek bilmedigin 8 tuyo - FRAPANY 7

Saç için sağlıklı olan yağlar ile saçlarının daha parlak ve yumuşak olmasını sağlayabilirsin. En bilineni zeytinyağı olmakla birlikte avokado, jojoba ve argan yağı gibi sağlıklı yağlar da kullanabilirsin.

Şapka tak.

Saclarinin uzamasina yardimci olabilecek bilmedigin 8 tuyo - FRAPANY 8

Güneş, yağmur ve soğuk hava saça zarar verdiği için böyle havalarda şapka takmaya özen göstermelisin. Aynı şekilde toz ve kir gibi etkenlerden de saçını korumuş olursun.

Yüksek kalsiyumlu yiyecekler ye.

Having salad meal at the restaurant

Biotin ile birlikte yüksek kalsiyumlu yiyecekler yemek saçların için harikalar yaratabilir. Süt, yumurta ve yeşilleri her gün yemeye çalış.

Saçlarına iyi bak ❤ FRAPANY

Yorum bırakın